fredag 4 januari 2008

Schack är temat för renlighetens rum

Det är enkelt matchat svart och vitt i badrummet. Jag gick knappt in där innan det revs så det är ont om bilder på plastmatta, platsgjutet badkar och äckliga avlopp. Men nedan finns en bild på hur det såg ut i sin nakenhet iklädd enbart understa bjälklag och sågspån. J väckte nog grannskapet samtidigt som han skapad sig själv en släng av tinnitus när han försökte ta bort badkaret med kofot utan hörselskydd.

Det är inte stort och det fanns inga lämpliga väggar att slå bort för att utöka ytan. Efter många timmars brainstorming kom vi fram till att en praktisk dusch är att föredra framför badkar. Resultatet blev bra och vi är nöjda. J kan nog ändå inte släppa tanken på att skaffa ett badkar till källaren i framtiden. Nu finns iallafall en vägghängd toalett från Ifö och handfat/armaturer från Svedbergs. Vi älskar vår Joystick (den heter Love me) för vattnet kommer som ett vattenfall. Kissarna älskar det tydligen också och dricker hellre vatten där än i egna skålar.















1 kommentar:

Andreas sa...

Mycket trevlig blogg! Den fyller mig med inspiration - nu ska jag riva saker! Dock uppdateras det lite dåligt tycker jag.