tisdag 26 februari 2008

Fynd

Säga vad man vill om Ellos men de har verkligen ryckt upp sig vad det gäller näthandeln. Är man osäker på om det är en bra vara så kan man se vad andra har kommenterat. Tänk om alla affärer hade sådan självdistans. Dåliga varor förtjänar att kritiseras innan någon annan går på bluffen. Dessa krukor att hänga på väggen fyndade jag på superrea och jag är jättenöjd. Hursomhelst så sitter de för tillfället där det är tänkt att bli ett hål i väggen. Vi får se om det blir av. Så länge så får de hänga där med ett knippe basilika och ett knippe timjan.
Till vänster hänger stålvajern med små magneter från Granit. Det är en perfekt anslagstavla för dem med inte helt obegränsat med plats. Om man tittar noga så hänger den fina inbjudan till det bröllopet vi ska på i helgen. Stor kram till C&C och vi ser verkligen fram emot den underbara kvällen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej, vad fint ni har det på Almvägen och vilken fin trasmatta du visade från ert kök härom dagen. Jag är galen i trasmattor och skulle gärna se ännu fler bilder på mattan. Har du fler fina trasmattor hemma?
Jag behöver inspiration.

Ha det så bra,
Viktoria